Bestillingen sendes innen 1-3 dager - Gratis frakt over 399 kr

Stikart Trondheim & Malvikmarka 1:25 000

kr 225
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (111 artikler)
Ikke tilgjengelig
Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Kan sendes fra 7. juni

Trondheim, Malvik og Stjørdal er omkranset av flotte friluftsområder for turer i skogen, på fjellet og ved sjøen hele året. Dette kartet viser de mange mulighetene og den store variasjonen for et bynært friluftsliv.

I Bymarka så vel som i Mostadmarka, Jonsvannsmarka og i Malvikmarka er det stier og skispor på kryss og tvers, oppkjørte skiløyper om vinteren og godt merka turruter for sommeren. Pilegrimsledene kommer fra alle himmelretninger og peker mot Nidarosdomen. Godt inntegnet på kartet er bl.a. også badeplasser, rekreasjonsområder med universell utforming og populære toppturer og utsiktspunkter.

Kartet Trondheim og Malvikmarka er utgitt av Calazo förlag, etter innspill fra sentrale tur- og friluftlivsaktører i regionen. Dette er en del av en moderne kartserie der terrenginformasjonen er basert på laserskanning fra fly, noe som gir stor detaljrikdom med et nesten tredimensjonalt inntrykk. Kartet har med alle merkede turruter, skiløyper, badeplasser og kajakkutleie i hele dekningsområdet, og er beregnet på helårsbruk.

Kart på begge sider: 70x100 cm

Oppdatert: mai 2022
Artikkel-ID/ISBN:
9789189371477

Anbefalte produkter

Produktet er lagt til i handlekurven din