Bestillingen sendes innen 1-3 dager - Gratis frakt over 399 kr

Turskøyting i Norge - 167 flotte vann fra Namsos i nord til Tvedestrand i sør

kr 429
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (214 artikler)
Ikke tilgjengelig
Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Guide til turskøyteperler

Turskøyting i Norge er en veiviser til de beste turskøyteperlene våre. Boka er laget til deg som er hekta på opplevelsen av å sveve over islagt vann, og som jakter etter nye steder å dra på eventyr. Her kan du lese om mulig­hetene for oppdagelsesferd på islagte små tjern, store sjøer, mektige fjellvann og spektakulære fjorder.

Denne innholdsrike boka er resultatet av et gigantisk dugnadsprosjekt, med bidrag fra 39 turskøytere fra hele landet. De deler raust informasjon om sesong, svake områder, adkomst og en rekke andre praktiske tips til 167 favorittvann – fra Namsos i nord til Tvedestrand i sør.

Her er alt du trenger for å planlegge din neste tur, inkludert terping på mantraet: Det finnes ikke trygg is, det finnes bare trygge skøyteløpere.

De tre erfarne turskøyterne Håvard Tørring, Per Sollerman og Terje Johnsen er redaksjonstrekløveret som har laget en vakker, lesverdig og nyttig helhet av tekst, foto og kart. Her finner du garantert nye steder å utforske i vinter.
Artikkel-ID/ISBN:
9789189541931

Produktet er lagt til i handlekurven din